İKÇÜ Kalite Topluluğu 2021 Yılı Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Değerli Paydaşlarımız,

İKÇÜ Kalite Topluluğu (İKÇÜKAL) Genel Kurul Toplantısı, 22 Şubat 2021 Pazartesi günü 12.00-14.00 saatleri arasında, İKÇÜKAL yönetim kurulu başkan yardımcısı Latife Sude Canatan'nın moderatörlüğünde, İKÇÜKAL danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Onur Karadal'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda sırasıyla, İKÇÜKAL danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Onur Karadal, İKÇÜKAL kurucusu Uğur Kılıç, İKÇÜKAL yönetim kurulu başkanı Mehmet Barış Yıldız ve İKÇÜKAL ekip liderleri Erdem Arslan, Sevde Nur Kurmen ve Hande Berknur Uçgun konuşmalarını yaptılar. İKÇÜKAL danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Onur Karadal ve İKÇÜKAL kurucusu Uğur Kılıç, İKÇÜKAL'ın amacının sıradan bir üniversite topluluğu olmaktan ziyade, üniversitemizin yürüttüğü tüm çalışmalarda, en önemli ve kritik paydaş olan öğrencilerin üniversitemizn tüm faaliyetlerine katılımını sağlayarak sunulan hizmetin kalitesini artırmak olacağını aktardı. Bu bağlamda, topluluk üyesi her bir öğrencinin katkısının çok önemli olduğu vurgulandı. Dr. Öğr. Üyesi Onur Karadal ve Uğur Kılıç'ın konuşmalarının ardından, İKÇÜKAL yönetim kurulu başkanı Mehmet Barış Yıldız gerçekleştirdiği konuşmasında, Gençkal İzmir Şubesinin yönetim kurulunda yer aldığını ve yürüteceğimiz tüm çalışmaların üniversitemiz içinde ve dışında ses getirmesi için çalışacaklarını dile getirerek Gençkal İzmir Şubesinin yürüttüğü tüm çalışmalarda da hem üniversitemizi hemde İKÇÜKAL'ı temsil edeceğinin altını çizdi. Son olarak konuşmalarını gerçekleştiren İKÇÜKAL ekip lideri de ekip çalışmalarından bahsederek kısa zamanda hayata geçirdikleri etkinliklerin ne kadar önemli olduğundan bahsetti ve tüm İKÇÜKAL üyelerini ekiplerde yer alması için davet ettiler.

Konuşmaların ardından İKÇÜKAL Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu oylanarak aşağıdaki şekilde kabul edildi.

• Mehmet Barış Yıldız (Başkan)
  • Latife Sude Canatan (Başkan Yrd.)
  • Bensu Başdinkçi (Üye)
  • Onur Acar (Üye)
  • Feyza Betül Uçkun (Üye)

Denetleme Kurulu